EHL Toernooi

Zes dagen tophockey bij HC Oranje-Rood

De Euro Hockey League is het hockey-equivalent van de Champions League. Tijdens het toernooi strijden de 24 beste heren hockeyteams uit Europa om de titel. 

Van 17 tot en met 22 april strijkt het internationale hockeycircus van de Euro Hockey League neer in Eindhoven. Op de velden van HC Oranje-Rood worden dan de KO16-, de KO8-ronde én de halve finale en d:e finale gespeeld van dit internationale toernooi. Hiervoor hebben zich 16 teams uit 9 landen gekwalificeerd. Namens Nederland zijn HC Oranje-Rood, Kampong en Amsterdam doorgedrongen tot deze ronde van het toernooi.

Op 21 en 22 april wordt er door 6 internationale jongensteams U14 gestreden om de ABN AMRO EHL U14 2019.

Gedurende zes dagen zal onze club het epicentrum zijn van de internationale hockeywereld. Kijk voor meer informatie op www.ehlhockey.nl

Reguliere tickets voor de wedstrijden bestel je hier.EHL evenement

HC Oranje-Rood is de officiële host van de KO16 en Final4-ronde van de EHL. Gedurende deze 6 dagen staat op het veld alles in het teken van de strijd om de Europese titel en rond het veld in het teken van de beleving van tophockey in al zijn facetten. HC Oranje-Rood creëert een ambiance die zijn weerga niet kent. Met ingrediënten als een tribune voor 5.000 bezoekers, een fantastisch horecaplaza en diverse evenementen zorgen wij voor een onvergetelijk evenement.
Plattegrond HC Oranje-Rood


  • Tophockey
20 hockeywedstrijden op het allerhoogste niveau in 6 dagen. Dat is waar het om draait tijdens de KO16 en Final4. Klik hier voor het volledige speelschema, de deelnemende teams en het kopen van tickets. 


  • G-hockeyvriendendag
Op zondag 21 april (1e Paasdag) organiseert Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met BrabantSport, HC Oranje-Rood en 1% FairShare® partners ABN AMRO en Sportlife alweer de 8e editie van de G-Hockeyvriendendag. Dit jaar kunnen G-Hockeyers en hun vrienden genieten van (top)sport tijdens de EHL op HC Oranje-Rood. ??Deze dag is volledig verzorgd en gevuld met allerlei toffe activiteiten. De G-hockeyers krijgen een professionele G-Hockeyclinic aangeboden en  zijn tevens gast tijdens een wedstrijd van de Euro Hockey League.

Programma G-hockeyvriendendag zondag 21 april 2019

09.30 – 10.00 uur       Ontvangst deelnemers
10.00 – 10.15 uur       Welkomstwoord en verplaatsing naar hockeyveld
10.15 – 11.30 uur       Hockeyclinic o.l.v. Bovelander & Stichting FUN!
12.00 – 12.30 uur       Lunch 
13.00 uur                    Bezoek Semi-final 1 (op eigen gelegenheid)
15.15 uur                    Bezoek Semi-final 2 (op eigen gelegenheid)
17.00 uur                    Einde G-Hockey vriendendag 

Inschrijven?
Speel jij G-Hockey of ben je hierin geïnteresseerd en wil je samen met maximaal twee vrienden of met je team meedoen aan deze sportieve dag? Schrijf je dan nú in. Inschrijven kan via het formulier op onze website

Aanmelden kan tot maandag 15 april.

Op onze website tref je ook meer informatie aan over de G-Hockeyvriendendag. Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging vragen, dan kun je via de e-mail contact opnemen met Fonds Gehandicaptensport. 

  • Sport & Innovatie expo
HC Oranje-Rood, de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Sporthogescholen, het cluster Sports and Technology en ondernemers werken samen om projecten te tonen die gericht zijn op oa. het vergroten van fysieke activiteit van mensen mbv innovatieve oplossingen. 

Binnen het vak Designing for People, Sports & Vitality ontwikkelen studenten gepersonaliseerde en data-intensieve concepten. Deze producten en/of services kunnen mensen in en rondom de Genneper Parken ondersteunen bij het ontwikkelen van een actieve leefstijl.  Studenten maken daarbij gebruik van theorieën uit de engineering, design en human movement sciences. Het is de bedoeling dat de experimenten daadwerkelijk in het veld worden uitgevoerd.

Tijdens de EHL zal een aantal groepen TU/e studenten en ondernemers gedurende 6 dagen tijdens een speciale expo hun oplossingen/ideeën presenteren. Ook gaan de start-ups/ondernemers die meedoen aan het acceleratieprogramma van het Vitality Living Lab hun innovatie/product in de vorm van een expo tonen.

Horeca plaza

Tijdens de EHL is er bij HC Oranje-Rood veel te beleven. Op het Horeca Plaza vind je naast allerlei lekkere eet- en drinkgelegenheden verschillende stands van bedrijven en organisaties. Met verrassende presentaties en leuke interactieve demonstraties. 


-------- 

Bezoekersinfo

•  Bereikbaarheid en parkeren

Met de auto
Via bovenstaande Google Maps link kunt u eenvoudig uw route bepalen. 
U kunt uw auto gratis parkeren op een van de vier beschikbare parkeerterreinen.
Kaartje P-plaatsen

Met het Openbaar Vervoer
Vanaf Eindhoven Airport rijden er de bussen 10, 400 en 401 naar Eindhoven centraal station. Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7,  317 en 318 te nemen. Deze bussen stoppen op de Aalsterweg ter hoogte van het Indoor Sportcentrum. Van daaruit is het sportpark te voet te bereiken.
N.B. Gewijzigde routing Genneper Parken
Tijdens de EHL wordt er op de Genneper Parken een enorm drukte van bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Om alle verkeersstromen in goede banen te leiden, wordt er een aantal aanpassingen aan de routing gedaan. 
Daarnaast worden onze leden en inwoners van Eindhoven gevraagd zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, zijn er 4 gratis parkeerterreinen beschikbaar. • Verblijf

Eindhoven is een levendige stad die niet alleen op sportief gebied maar ook op het gebied van cultuur, techniek en design veel mogelijkheden biedt. Ga naar www.thisiseindhoven.nl voor een geschikt hotel en ontdek bovendien alle mogelijkheden die uw verblijf tijdens de EHL nog aangenamer maken.----------

Travel, lodging and parking

Eindhoven is a lively city that not only offers many sporting but also many other possibilities in the fields of culture, art and design. Go to www.thisiseindhoven.nl for a suitable hotel and discover the many opportunities in and around Eindhoven that can make your stay during the EHL even more enjoyable.

The address of the EHL Hockey Park:

HC Oranje-Rood
Charles Roelslaan 7a
5644 HX Eindhoven
The Netherlands

Are you coming in your own car?
Use the Google Maps link above to get the best route. 
Parking is FREE on one of the available parking areas (see map below)

Are you coming on public transport?
From Eindhoven Airport, buses 10, 400 and 401 go to Eindhoven Central Station. From Eindhoven Central Station you can take buses 7, 317 or 318. These buses all stop at the Aalsterweg, in front of the Indoor Sports Centre. From there, it’s a short walk to the EHL Hockey Park.

 

EHL Sponsoren

Hoofdsponsoren


          
        Sponsoren

Sponsor worden?

De EHL bij HC Oranje-Rood biedt bedrijven een fantastische kans zich te tonen aan een groot internationaal publiek en op een verrassende manier te netwerken. De EHL heeft een uitstekende mediadekking; alle wedstrijden kunnen via de liverstream gevolgd worden en de wedstrijden met de Nederlandse deelnemers worden rechtstreeks uitgezonden op Ziggo Sport en met name bij de Final4 en Finals worden  zo’n 5.000 bezoekers per wedstrijd verwacht. 

HC Oranje-Rood heeft een aantal arrangementen samengesteld waarmee bedrijven zich tijdens de EHL optimaal kunnen profileren.Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Maartje Fleuren, Algemeen Manager HC Oranje-Rood, mail [email protected] of tel. 06 – 261 261 53