Over EHL

De Euro Hockey League is het hockey-equivalent van de Champions League. Tijdens het toernooi strijden de 32 beste heren hockeyteams uit Europa om de titel.

Na de eerste ronde – die in oktober 2016 is gespeeld in Ierland – hebben zich 16 teams geplaatst voor de knock-out fase die van 14 tot en met 17 april plaatsvindt bij HC Oranje-Rood. In 12 wedstrijden zal daar worden gestreden om 4 tickets voor het finaleweekend van de Euro Hockey League op 3 en 4 juni.

Daarnaast wordt op 16 en 17 april op de velden van HC Oranje Rood ook door 6 Europese jeugdteams U14 gestreden om de EHL titel tijdens de ABN-AMRO Junior EHL.

Deze knock-out fase en Junior EHL in Eindhoven staan garant voor spectaculaire hockeywedstrijden van het allerhoogste niveau.


Kijk voor meer informatie op www.ehlhockey.nl


-----------


The Euro Hockey League (EHL) is the hockey equivalent of Football’s Champions League. During the tournament, the 32 best men's hockey teams from Europe battle for the title.

After the first round - which was played in October 2016 in Ireland - 16 teams went forward to  the knockout phase which takes place from 14 to 17 April at HC Oranje-Rood in the Netherlands. In 12 games they compete for four places in the final weekend of the EHL on 3 and 4 June.

In addition, on 16 and 17 April, at HC Oranje-Rood there will also be a battle between six European U14 youth teams for the EHL title of ABN-AMRO Junior EHL.

This EHL knockout phase and Junior EHL guarantee spectacular hockey competitions of the highest level.

For more information, see www.ehlhockey.nl

EHL Hockeypark

Pasen 2017 wordt geweldig! Van 14 tot en met 17 april 2017 strijkt het Europese
hockeycircus van de EHL neer op de velden van HC Oranje-Rood. Speciaal voor deze gelegenheid wordt ons sportpark omgedoopt tot

 

EHL HOCKEYPARK
HC Oranje-Rood Eindhoven

 

Vier dagen lang is er op en rond de velden van alles te beleven. Zo zijn er de 12 topwedstrijden* van de EHL, wordt er gestreden om de titel Junior EHL (U14), worden en speciale EHL hockeyclinics* gegeven, is er een Sport & Technology Plaza* en zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

________

Easter 2017 is going to be fantastic! From 14 to 17 April, the European hockey circus of the EHL lands on the fields of HC Oranje-Rood. For this extra-special occasion our sports arena is renamed as: 

EHL HOCKEYPARK
HC Oranje-Rood Eindhoven

For four days on and around the fields you can experience all sorts of activities and events. There are the 12 top EHL matches*  , the battle for the title ‘Junior EHL (U14), special EHL hockey clinics* a Sport & Technology Plaza*  and plenty of other activities for young and old.


Bereikbaarheid en parkeren / Accessibility and Parking

Tijdens de EHL wordt er op de Genneper Parken een enorm drukte van bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Om alle verkeersstromen in goede banen te leiden, wordt er een aantal aanpassingen aan de routing gedaan. 

Daarnaast worden onze leden en inwoners van Eindhoven gevraagd zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, zijn er 4 gratis parkeerterreinen beschikbaar. Klik hier voor de aangepaste routing en gratis parkeermogelijkheden. 

Het EHL Hockeypark is verboden voor honden.

__________

For the visitors of the EHL Hockeypark who come with their own car, there are 4 free parking areas. Please check the map for further details at Travel, lodging and parking.

Dogs are not allowed at the EHL Hockeypark. 


Plattegrond/map  EHL Hockeypark 
EHL Hockey clinics

De organisatie van het EHL Hockeypark is bijzonder verheugd te kunnen meedelen dat Gunneman Sports exclusieve sponsor is geworden van de EHL Hockey Clinics. Gunneman Sports heeft reeds een jarenlange relatie met onze hockeyclub (voorheen met Oranje-Zwart en EMHC) en is met de aanwezige expertise op het gebied van sticks, schoenen, bescherming en hockeyaccessoires de ideale partner voor organisatie en uitvoering van deze clinics.


Hackathon

Gedurende het EHL toernooi vindt op het EHL Hockeypark een hackathon plaats. Hierbij gaan studenten van de TU/e (Industrial Design), de Universiteit van Utrecht (Health/Sports) en de Fontys Sporthogeschool in samenwerking met HumanCapitalCare en ArboNed, 4 dagen lang, 24/7 proberen m.b.v. moderne technieken en big data vraagstukken op het gebied van sport, arbeid & vitaliteit op te lossen. De innovatieve oplossingen vanuit deze hackathon zijn voor sponsoren HumanCapitalCare en ArboNed de opmaat naar een langdurige en intensieve samenwerking met deze kennisinstellingen. Deze hackathon staat onder leiding van de zeer enthousiaste Prof.Dr.Ir. Brombacher van de TU/e.  

Programma:

Vrijdag 14 april 17.00 uur Officiële opening Hackathon
Zaterdag 15 april 09.00 uur Start hackathon in HCC Area
Zondag 16 april 21.00 uur Einde hackathon sessies
Maandag 17 april

11.00 uur
12.30 uur
Presentaties door deelnemende teams
Prijsuitreiking


Zaterdag 15 april - 11.00 uur: GP Bulls vs. Prominenten

Spectaculaire rolstoelhockeywedstrijd tussen de 'professionals van de GP Bulls en een groot aantal prominenten.  
EHL Tophockey

EHL Hockeyclinics

Sport & Technology Plaza

Tijdens de EHL is er op het EHL Hockeypark veel te beleven. Op de Sport & Technology Plaza vind je verschillende stands van bedrijven en organisaties met de allernieuwste (technologische) ontwikkelingen op sportgebied. Met verrassende presentaties en leuke interactieve demonstraties. 


Openingstijden: 
 • Vrijdag 14 april v.a. 11.00 uur 
 • Zaterdag 15 april v.a. 09.00 uur 
 • Zondag 16 april v.a. 10.00 uur 
 • Maandag 17 april v.a. 08.00 uur 

Dit zijn de deelnemers:

 
 • SmartGoals

SmartGoals is een innovatief sportsysteem voor iedereen, dat kan worden ingezet van de op elk niveau: van hockeyschool tot Heren of Dames 1. SmartGoals is plezier beleven aan beweging en beter worden in je sport. Of het nu om hockey, voetbal, fitness of lichamelijke beweging gaat.

Demonstraties op zaterdag, zondag en maandag om 11.00 uur, 14.15 uur en 16.30 uur.

 

 • Allsports 

Allsports laat u tijdens de EHL kennismaken met MotionView video-analyse software en camera-systemen en systemen voor de analyse van teamsport en individuele sport.

Demonstraties op alle dagen om 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur.

 

 • Sunrise Medical

Of je nu tennist, basketbalt, danst of een andere sport beoefent, Quickie heeft met zijn rolstoelinnovaties de perfecte oplossing in huis. De high performance sportrolstoelen met ultralichte materialen, innovatieve technologieën en optimale positionering zijn perfect in balans.

Demonstraties op alle dagen om 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur.

 

 •  Visual Performance

Visual Performance leert de sporter zich bewust te maken van wat hij/zij ziet. Middels het verminderen van gezichtsvertraging bij dynamische visuele waarneming (Dynamic Vision), de SportVision gezichtseigenschappen te verbeteren zodat de handelingssnelheid van de sporter vergroot wordt en het leren om minder beelden per tijdseenheid nodig te hebben om op de situatie adequaat te kunnen reageren.

Demonstraties op zaterdag, zondag en maandag om 11.00 uur.

 

 •  Uscoutfor

Uscoutfor © Live-Technology ontwikkelde een betaalbaar camera systeem dat wedstrijden automatisch opneemt en gebruik maakt van gedragsanalyse om doelen te detecteren en te analyseren tijdens wedstrijden op elk niveau.

Demonstraties op alle dagen om 11.00 uur, 14.15 uur en 16.30 uur

 

 • Team TV

Team TV biedt betaalbare en eenvoudig te gebruiken video-analyse software aan waar elk team en iedere coach mee kan werken.

Demonstraties op zaterdag, zondag en maandag om 12.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur.

 

 •  Usono

Usono heeft een verstelbare bevestigingsband met houder ontwikkeld waarmee een echografie-apparaat op het lichaam kan worden bevestigd. 

De fixatie zorgt ervoor dat organen en spieren stabiel en over langere periode in beeld gebracht kunnen worden. Hierdoor is het beeld van bijvoorbeeld de hartkleppen nauwkeuriger. De oplossing maakt bestaande onderzoeken beter en makkelijker en biedt nieuwe mogelijkheden.

Demonstraties op zaterdag om 14.00 uur en 16.30 uur, zondag om 13.30 uur en 16.00 uur en maandag om 12.00 uur en 14.30 uur.--------

During the EHL, there is plenty to experience at the EHL Hockey Park. At the Sport and Technology Plaza you will find several stands representing companies and organizations that show the latest (technological) developments in sport. With very attractive presentations and interactive demonstrations. 

Opening hours: 
 • Friday 14. April from 11.00 hrs
 • Saturday 15. April from 09.00 hrs
 • Sunday 16. April from 10.00 hrs
 • Monday 17. April from 08.00 hrs


 

Accommodaties & vervoer

Accommodaties, vervoer en parkeren
Eindhoven is een levendige stad die niet alleen op sportief gebied maar ook op het gebied van cultuur, techniek en design veel mogelijkheden biedt. Ga naar www.thisiseindhoven.nl voor een geschikt hotel en ontdek bovendien alle mogelijkheden die uw verblijf tijdens de EHL nog aangenamer maken.


Het adres van het EHL Hockeypark is:
HC Oranje-Rood
Charles Roelslaan 7a
5644 HX Eindhoven

Komt u met eigen vervoer? 
Via bovenstaande Google Maps link kunt u eenvoudig uw route bepalen. 
Parkeren is GRATIS op een van vier beschikbare parkeerterreinen (zie kaartje onderaan).

Komt u met het openbaar vervoer?
Vanaf Eindhoven Airport rijden er de bussen 10, 400 en 401 naar Eindhoven centraal station. Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7, 117, 317 en 318 te nemen. Deze bussen stoppen allen op de Aalsterweg ter hoogte van het Indoor Sportcentrum. Van daaruit is het sportpark te voet te bereiken.


----------

Travel, lodging and parking

Eindhoven is a lively city that not only offers many sporting but also many other possibilities in the fields of culture, art and design. Go to www.thisiseindhoven.nl for a suitable hotel and discover the many opportunities in and around Eindhoven that can make your stay during the EHL even more enjoyable.

The address of the EHL Hockey Park:

HC Oranje-Rood
Charles Roelslaan 7a
5644 HX Eindhoven
The Netherlands

Are you coming in your own car?
Use the Google Maps link above to get the best route. 
Parking is FREE on one of the available parking areas (see map below)

Are you coming on public transport?
From Eindhoven Airport, buses 10, 400 and 401 go to Eindhoven Central Station. From Eindhoven Central Station you can take buses 7, 117, 317 or 318. These buses all stop at the Aalsterweg, in front of the Indoor Sports Centre. From there, it’s a short walk to the EHL Hockey Park.
 

Bob on Tour


In de maanden voorafgaand aan de EHL bij HC Oranje-Rood gaat Heren 1 speler Bob de Voogd met zijn auto op pad. Regelmatig gaat hij op zoek naar interessante, verrassende onderwerpen die hij vastlegt in zijn eigen vlog. Zo gaat hij binnenkort op bezoek bij de organisatie van de clinics en onthult hij welke sterspelers tijdens de EHL Hockeyclinics training komen geven, praat hij met een speler van Amsterdam over de wedstrijd op 15 april en kun je zelfs clinicplaatsen winnen!

Alle vlogs van Bob on Tour vind je op de facebookpagina van Bob.


----------

In the months preceding the EHL at HC Oranje-Rood, Bob de Voogd – a member of the first men’s team – has hit the road in his car, searching for interesting, surprising subjects, which he has captured in his vlog. He will soon visit the clinic organization and will then reveal the names of the star players that will give the training during the EHL Hockey Clinics. Bob will also talk to a player from the Amsterdam-team about the contest on April 15 and you can even win clinic tickets!

All ‘Bob on Tour’ vlogs can be found on the facebook page ‘Bob de Voogd – Video’s | Facebook’.
EHL Sponsoren

Hoofdsponsoren


 Sponsoren