HeaderPhoto
 

openingstijden clubhuis (winterstop)

Nieuws afbeelding

12-1-2020 Ons clubhuis is in de winterstop (25 november 2019 t/m 1 maart 2020) regelmatig open, onze horeca niet altijd.
Let op: alleen onder openingstijden clubhuis is keepersruimte te openen door keepers met hun toegangsbandje. Dus daarbuiten staat alarm ook op deze ruimte!
Voor deze periode zijn onze openings- en sluitingstijden:
Lees verder

Jetzt geht's los!!! 8 maart Après ski toernooi 18+

Nieuws afbeelding

16-1-2020 Op zondag 8 maart trappen we bij HC Oranje-Rood de tweede seizoenshelft af met het Après Ski toernooi 2020 . Het wordt een oergezellige dag voor (jong)senioren en veteranen met meerdere leuke oefenpotjes op het niveau van jouw team een uitgebreid buffet een feestavond met DJ en artiest.
Lees verder

Zaterdag 2 thuiswedstrijden voor Dames 1

Nieuws afbeelding

14-1-2020 Dames 1 gaat als een speer in de hoofdklasse zaalcompetitie. Afgelopen weekend namen onze meiden weer 6 punten mee naar Eindhoven en veroverden zij de koppositie van poule A. Met nog slechts 2 speeldagen te gaan, staan zij er dus goed voor. 
Lees verder

Wisselend resultaat voor D1 en H1 in de zaal

Nieuws afbeelding

7-1-2020De zaalcompetitie in de Hoofdklasse is in volle gang. Zowel Heren 1 als Dames 1 heeft inmiddels twee speeldagen achter de rug waarin 4 wedstrijden werden afgewerkt. Heren 1 won van Venlo en HDM, verloor de duels tegen SCHC en Pinoké en staan momenteel op een derde plaats op de ranglijst. Dames 1 wist drie duels te winnen: zij rekenden af met Pinoké, Den Bosch en HGC. In de wedstrijd
Lees verder

Wisseling in bestuur HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

18-12-2019
Met ingang van 1 januari 2020 zal Bart Weerkamp ad interim toetreden tot het bestuur van HC Oranje-Rood. Hij zal daar de taken waarnemen van de huidige penningmeester Eric Steegers, die aangegeven heeft de werkzaamheden voor onze club niet langer te kunnen combineren met zijn sociale leven en maatschappelijke carrière.
Lees verder

Ook in 2020 'Bewegen voor Peuters & Kleuters'

Nieuws afbeelding

16-12-2019Ook voor onze Peuters en Kleuters die meedoen aan het zaterdagochtend  programma 'Bewegen in de zaal' is het nu even winterstop. Medio januari gaan zij weer de zaal in voor de laatste bijeenkomsten van blok 1. 
Lees verder

Kledinginzameling voor nieuwe hockeygoals

Nieuws afbeelding

14-11-2019Sinds dit jaar staan er naast het miniveldje drie containers waar oude kleding, schoenen en textiel in achtergelaten kunnen worden. De ingezamelde materialen worden door de Textiel Bank Nederland/Laztex opgehaald en gerecycled. Als ' beloning ' voor het plaatsen van deze containers krijgt HC Oranje-Rood voor elke 5.000 kg textiel die ingeleverd is 1 nieuwe hockeygoal . De afgelopen
Lees verder