HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Bedrijfshockey

Zou je ook graag eens met je collega’s hockeyen? Zou je graag doordeweeks hockey willen spelen in wedstrijdverband? Zou je ook wel eens in een gemengd team willen spelen? Dat kan allemaal met bedrijfshockey bij Hockey Club Oranje-Rood.

Bij HC Oranje-Rood hebben we een bloeiende competitie op de maandagavond. Vanaf 20:30 uur staan er dan zo’n 100 mensen te hockeyen op ons sportpark. Na afloop van de wedstrijden is er gelegenheid om met je team na te borrelen in het gezellige clubhuis van Oranje-Rood, waar je heel wat bekende en onbekende hockeyers zult tegenkomen.
 
De teams bestaan uit 11 spelers en mogen in principe gemengd zijn; alleen   vraagt de mixed poule dat er steeds ten minste 4 dames in het veld staan. Er wordt tweemaal 35 minuten gespeeld volgens de normale hockey-spelregels voor senioren.
 
Het seizoen loopt gelijk met dat van de zondagscompetitie en kent dus ook een winterstop. Er zijn daarmee ook 2 natuurlijke momenten waarop nieuwe teams kunnen instromen: in september en in maart. Aanmelding kan per team, namens één of samengesteld uit meerdere bedrijven / organisaties.
 
Neem voor meer informatie contact op via: [email protected]