HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Oranje Rood TV

Oranje Rood TV is hét communicatiemiddel van, voor en door onze vereniging. 

De filmpjes worden geplaatst op onze Facebook-pagina, deze site en op ons YouTube-kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCv9MxJ0lk8flS_ITJ-qLMyA

Heb je tips voor onze journalist? Stuur dan een bericht naar [email protected]

Oranje-Rood 'FANvideo'
Nu kunnen onze cameramensen niet óveral bij zijn. Terwijl we toch graag veel meer vanuit het binnenste van de club willen laten zien. Daarom is er FANvideo.

FANvideo is een filmpje voor OranjeRoodTV dat jij zelf kunt maken. Als trainer, leider of speler/speelster van een team. Maar ook als vader, moeder, opa of oma. Filmpjes van opmerkelijke gebeurtenissen tijdens een wedstrijd, bij een training. Feest in de kleedkamer na een overwinning. Of een interview met iemand die vijf goals maakt. Je kunt zo’n filmpje maken met je smartphone. Of –als je die toevallig hebt- met je eigen videocamera.                            

Zorg ervoor dat als je met je telefoon filmt, dat het beeld altijd ‘liggend’ is en probeer je telefoon/camera zo stil mogelijk te houden. De redactie van OranjeRoodTV beoordeelt de FANvideo’s en beslist aan de hand van (beeld- en geluids)kwaliteit of ze al of niet op de Facebookpagina en de YouTube-kanaal van Oranje-Rood geplaatst worden.

Heb jij een leuk filmpje geschoten? Stuur ‘m dan per WeTransfer naar [email protected]. Dan gaan wij met jouw filmpje aan de slag!