HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Vrijwilligers

HC Oranje-Rood is een fantastische club. Dat komt niet alleen door de ruim 2.500 leden, maar zeker ook door het grote aantal vrijwilligers waar wij op kunnen bouwen. Want een hockeyclub als de onze kan alleen bestaan dankzij hun inzet. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles op rolletjes loopt, zij geven een extra dimensie aan de club.

HC Oranje-Rood heeft een netwerk van honderden vrijwilligers. Dat varieert van alle coaches, managers, trainers die zich inzetten voor het team van hun kinderen tot de mensen die zich wekelijks bezighouden met allerlei overkoepelende zaken die zowel het hockey als het verenigingsleven met zich meebrengen. Zoals bijvoorbeeld de ‘klusgroep’ die ervoor zorgt dat ons sportpark er altijd top uitziet, de dames van de infobalie die alle bezoekers van de club altijd hartelijk welkom heten en alle vragen kunnen beantwoorden en de organisatoren van al die geweldige clubfeesten. En zo zijn er velen.

HC Oranje-Rood hecht veel waarde aan een goede coördinatie van de vrijwilligers en heeft daarom een vrijwilligerscommissie ingesteld. Samen met deze commissie wordt het vrijwilligersbeleid bepaald en uitgevoerd. Daarbij gaat het niet alleen om het werven en behouden van vrijwilligers, maar vooral ook om de functies zo plezierig mogelijk te maken.

Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden die graag als vrijwilliger iets voor onze club willen betekenen, kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. De openstaande vacatures van dit moment vind je hier, maar ben je geïnteresseerd in een andere commissie of taak, uiteraard kan je je daarvoor ook aanmelden!