HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Fitcoins

Welkom op de 'Fitcoins app' pagina van HC Oranje-Rood


Wie vindt gezondheid belangrijk? Vitaliteit is, zeker in deze corona-tijd, extra belangrijk en Oranje-Rood heeft de vitaliteit van onze leden dan ook hoog in het vaandel staan! Met de Fitcoin app van It's my Life gaan onze senioren leden het jaar 2021 (extra) vitaal tegemoet!

Met deze app worden je stappen geteld en/of het aantal fietsminuten bijgehouden. Voor 1000 stappen of 10 minuten fietsen belonen we de deelnemer met een gratis Fitcoin. Met deze Fitcoins 'koop' je in de catalogus gave (gezondheids)diensten en producten!!

De huidige trend voorspelt niet veel goeds, we zitten veel te veel en zijn met 8,7 uur zitten per dag koploper van Europa. Daarnaast wegen we te veel, met een voorspelling van 62% van de mensen met overgewicht in 2040. Trend 3 is de hogere mate van stress. 36% van het arbeidsverzuim wordt veroorzaakt door stress. Helaas hebben we, t.o.v. vroeger een wereld gecreëerd waar we het ons zo makkelijk mogelijk gemaakt hebben. Dit omkeren is niet gemakkelijk, maar….. de beste resultaten behaal je door kleine stapjes te zetten in de richting van het gewenste doel! Een beetje minder zitten, een beetje meer bewegen, een beetje beter slapen en een beetje meer mentale flexibiliteit kan al zorgen voor een groots effect!


Klik HIER voor de handleiding en de FAQ's van de It's my life app. 

Meer informatie via: www.itsmylife24.nl en zie hier het instructiefilmpje

Heb jij nog een leuk idee, een product, of dienst voor in de catalogus? Mail naar [email protected].

 

- Bij eventuele problemen mail naar: [email protected]

- Ben jij senioren lid maar heb je de Community Code niet? Mail dan naar [email protected]

- Privacy: De privacy van jouw gegevens is cruciaal. Daarom is iedere deelnemer eigenaar van zijn of haar eigen data en worden deze NOOIT gedeeld zonder dat je daar expliciet toestemming voor geeft. Die garantie geven we. Ons platform is bovendien volgens ISO 27001 beveiligd.