HeaderPhoto
 

Corona-update: Maatregelen verlengd tot en met 28 april

Nieuws afbeelding

1-4-2020 1 april
Op 31 maart heeft de overheid bekend gemaakt dat alle reeds geldende maatregelen in het kader van het bedwingen van de Coronacrisis tot en met 28 april van kracht blijven.  Sinds het begin van de crisis volgt HC Oranje-Rood de richtlijnen van de KNHB, het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF.  Op basis van de op 31 maart
Lees verder

Doe mee aan de kleurrijke actie tegen eenzaamheid

Nieuws afbeelding

1-4-2020 SPORTERS KLEUREN NEDERLAND

Als gevolg van het Coronavirus zijn veel dingen afgelast of stopgezet. Evenementen, sociale activiteiten en sportwedstrijden gaan niet meer door. De meeste winkels zijn dicht en mensen moeten zoveel mogelijk thuisblijven.
Lees verder

HC Oranje-Rood kanjers laten zich zien!

31-3-2020Wat een fantastische actie! HC Oranje-Rood laat zich zien én van zich horen in deze bizarre tijd. Als we dan niet met z'n allen kunnen hockeyen, doen we het toch gewoon zo. Zet je geluid keihard aan en laat je verbazen. Meezingen mag :-))
Lees verder

Doe mee aan een van de battles van de Hockey Academie!

23-3-2020Jammer dat nu ook de Hockey Academie stil ligt natuurlijk. Maar gelukkig kun jij aan het hele land je hockeyskills laten zien. Kijk naar dit filmpje en doe mee aan de trick master battle, de time battle of het synchroon hockey. Super leuk! 
https://youtu.be/tpcZjh4SDhQ
Lees verder

Oproep: kom niet naar de club!

Nieuws afbeelding

17-3-2020 Update 20 maart: De Gemeente Eindhoven heeft ons erop gewezen dat het tot 7 april  absoluut niet is toegestaan om zich op ons sportpark te begeven. Niet individueel, niet in groepjes.
Lees verder

Unieke bootcamp voor ouders HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

9-3-2020 In verband met de Coronacrisis is de start van de bootcamp uitgesteld tot nader order.
Vanaf woensdag 11 maart organiseert gecertificeerd fitness trainer en Dames 1 speelster Marlena Rybacha op HC Oranje-Rood wekelijks een bootcamp . Op woensdagmiddag kunnen dan de ouders van onze jongste jeugd kinderen die dan aan het trainen zijn, heerlijk 45 minuten intensief sporten. De
Lees verder