HeaderPhoto
 

Oefenwedstrijden Dames 1 en Heren 1

Nieuws afbeelding

19-7-2021Vanaf 8 augustus staan er voor Dames 1 en Heren 1 tal van oefenwedstrijden gepland. Deze wedstrijden zijn een leuke preview van wat ons te wachten staat in de competitie.  En het biedt natuurlijk de mogelijkheid om onze nieuwe sterspelers aan het werk te zien. 


Lees verder

Van de voorzitter: Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Nieuws afbeelding

19-7-2021 Heb je al een vakantiebestemming gekozen? Zijn je koffers gepakt?
Er was eens een tijd dat je in de winter je zomervakantie al kon plannen. Eerst haalde je bij het reisbureau een tas vol folders. Vervolgens nestelde je je thuis samen met je lief op de bank om je te verlekkeren aan de mooiste vakantiebestemmingen. Had je iets moois gevonden, dan boekte je die reis. Die vakantie, zes
Lees verder

Nieuwe voorzitter Jongste Jeugd: Els Valkenburg

Nieuws afbeelding

14-7-2021 Beste leden,
Mijn naam is Els Valkenburg en ik ben sinds kort voorzitter jongste jeugd. Ik ben getrouwd met Bernard en heb drie kinderen. Mijn oudste hockeyt vanaf komend seizoen in de C. De afgelopen jaren heb ik training gegeven aan de Munkeys, de Funckeys, de Benjamins en de F-jes. Ik val wel eens in als coach of trainster in de D en ik ben een aantal jaar manager geweest voor
Lees verder

Laatste week voor Inleveren teamtassen en cornermaskers

Nieuws afbeelding

8-7-2021Managers en coaches van onze jeugdteams opgelet: alle jeugdteams moeten hun teamtassen met trainingsmaterialen en cornermaskers inleveren bij Gunneman Sports aan de Aalsterweg 83 in Eindhoven.
Gelieve de spullen van jouw team in de periode van dinsdag 29 juni t/m zaterdag 10 juli langs te brengen.
Lees verder

Jeugdtrainers voor onze A- en B-jeugdteams gezocht

7-7-2021 Ben jij een hockeyer, student, hockey-ouder of gewoon gek van hockey en wil jij een van onze A- of B-jeugdteams trainen in het komende seizoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Onze technische staf biedt jeugdtrainers de kans om zichzelf te ontwikkelen en het vak te leren van andere (top)trainers. En daar word je dan ook nog voor betaald!
Lees verder

3 Supervette hockeykampen in de zomervakantie

Nieuws afbeelding

3-7-2021 Na het grote succes van onze hockeykampen in de meivakantie, organiseren we ook in de zomervakantie voor alle junioren van 8 t/m 14 jaar (leden en niet-leden) 3 tweedaagse hockeykampen op HC Oranje-Rood!
Lees verder

Zomerhockey 2021

Nieuws afbeelding

2-7-2021Vanaf dinsdag 15 juni kunnen senioren hockeyliefhebbers (ook niet-leden!) hun hart ophalen met een heerlijk potje avondhockey. En omdat we wat in te halen hebben, kun je deze zomer maar liefst 2x in de week komen. Aanmelden is niet nodig: je komt gewoon op dinsdag- en/of -donderdagavond op 19.50 uur naar de club. Dan is het om 20.00 uur eerst lekker hockeyen en daarna gezellig een hapje en
Lees verder

Oranje-jeugdspelers waaieren uit over Europa

Nieuws afbeelding

1-7-2021 De komende weken laat een flink aantal spelers en speelsters van HC Oranje-Rood het ‘rood’ even voor wat het is en focussen zij zich helemaal op Oranje. 
Van 2 tot 9 juli spelen Michiel Moret en Jacky van Hout met NL U16 (foto) een internationaal toernooi in België? 
Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

23-6-2021Nu het seizoen bijna ten einde is, hebben wij alle gevonden voorwerpen uit onze speciale kist geïnventariseerd en op beeld vastgelegd. Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder

Corona update: vanaf 26 juni bijna alles weer normaal!

Nieuws afbeelding

21-6-2021 Vanaf zaterdag 26 juni mogen we weer bijna als vanouds genieten van de hockeysport!
Geen mondkapjesplicht, wedstrijden voor iedereen én publiek dat weer welkom is met inachtneming van 1,5 meter afstand en vaste zitplaatsen zorgen ervoor dat we weer volop kunnen genieten van onze geweldige sport. Tel daarbij op dat ook onze horeca zowel binnen als buiten conform de geldende
Lees verder

Ook ons terras is weer open!

Nieuws afbeelding

2-6-2021 De eerste stap is gezet,  het terras is weer open! We hebben super veel zin om jullie weer te mogen ontvangen. Wel is het cruciaal om je aan onderstaande spelregels te houden zodat we er met z'n allen een feest van kunnen maken op een veilige en gezellige manier op Oranje-Rood. 
De openingstijden vanaf zaterdag 5 juni zijn als volgt:
Lees verder