HeaderPhoto
 

Elke woensdag en zondag nieuwe bootcamp online

Nieuws afbeelding

25-1-2021 Elke woensdag en zondag organiseert performance trainer en assistent trainer Dames 1 Niels de Brouwer speciaal voor onze leden een online bootcamp. Deze sessies staan elke woensdagavond om 20.30 uur en zondagochtend om 09.30 uur online op OranjeRoodTV. 


Lees verder

Wil jij iets doen bij onze club? Check de vacatures

Nieuws afbeelding

19-1-2021Een club als HC Oranje-Rood kan niet bestaan zonder al die enthousiaste en betrokken mensen die juist achter de schermen actief zijn. Zou jij het leuk vinden om deel uit te maken van dat team? Check dan eens onze vacatures. Er zit zeker iets bij voor jou! 
https://www.hcoranje-rood.nl/site/default.asp?option=2502&menu=1&stcname=organisatie_vacatures
Lees verder

ABN AMRO presenteert: 5 workshops door 5 power vrouwen

Nieuws afbeelding

14-1-2021In het kader van hun campagne 'De inhaalslag' die gericht is op de gelijkheid van mannen en vrouwen in de hockeysport, organiseert onze sponsor ABN AMRO in februari en de eerste week van maart maar liefst 5 online workshops. Tijdens deze workshops vertellen vijf power vrouwen over hoe je een ster wordt in onderhandelen (handig!), jouw eigen personal brand visualiseert en online inzet, je als
Lees verder

Update protocol 'Verantwoord sporten'

Nieuws afbeelding

13-1-2021In het verkorte protocol 'Verantwoord sporten bij HC Oranje-Rood' vind je alle regels die in elk geval tot 9 februari 2021 blijven gelden.
Lees verder

Teun Beins vertrekt naar Bloemendaal

Nieuws afbeelding

12-1-2021Na 5 seizoenen Heren 1 bij HC Oranje-Rood, heeft Teun Beins besloten zijn hockeycarrière vanaf komend seizoen voort te zetten bij HC Bloemendaal.
Lees verder

Jelle Galema volgend seizoen weer in het oranje-rood!

Nieuws afbeelding

12-1-2021
Na een sportief uitstapje van drie seizoenen keert Jelle Galema komend seizoen terug naar HC Oranje-Rood. De aanvaller die aan zijn laatste termijn bij HC Den Bosch bezig is, heeft getekend voor 4 seizoenen.
Lees verder

Businessclub HC Oranje-Rood presenteert magazine 'Connect'

Nieuws afbeelding

29-12-2020In de afgelopen weken hebben alle leden en sponsoren van HC Oranje-Rood de eerste editie van het glossy magazine Connect in de bus gekregen. Dit magazine - waarin de mogelijkmakers van tophockey binnen onze club aan het woord en in beeld komen - is een initiatief van de HC Oranje-Rood Businessclub.  Omdat wij ook andere hockeyliefhebbers dit prachtige magazine niet willen onthouden, kun je
Lees verder

Strenge regels voor H1 en D1: testen, testen en nog eens testen

Nieuws afbeelding

21-12-2020Sinds afgelopen donderdag mogen Heren 1 en Dames 1 onder zeer strenge voorwaarden weer het veld op. Een van die voorwaarden is dat alle spelers vóór de eerste training en op alle (oefen)wedstrijddagen een negatieve coronatest moeten kunnen overleggen. Deze - en nog andere - voorwaarden heeft de KNHB vastgelegd in een strak protocol. 
Lees verder

Verhuisd? Laat het ons weten

Nieuws afbeelding

7-12-2020Ben jij de afgelopen tijd verhuisd? Vergeet dat dan niet door te geven aan onze ledenadministratie. Dat geldt ook voor degenen die 2, 3, of 4 jaar geleden verhuisd zijn en dat nog niet doorgegeven hebben.
Een mail naar [email protected] met je adresgegevens volstaat.

Lees verder