HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Save the date: het après ski wintertoernooi 2022

Nieuws afbeelding

24-11-2021Ijs, weder én coronaperikelen dienende, gaan we op 6 maart 2022 weer helemaal 'los' tijdens het Après ski wintertoernooi voor senioren. Dus blokkeer deze datum vast in je agenda en houd zowel de site als onze socials in januari extra in de gaten om je in te schrijven. 
Lees verder

Proost ook met de unieke Oranje-Rood lustrumchampagne

Nieuws afbeelding

19-11-2021 Wat is er mooier dan dit jaar een extra feestelijke tintje te geven met een heerlijke fles champagne? Het is nu mogelijk om deze fles met het unieke Oranje-Rood lustrumetiket aan te schaffen om:
Lees verder

Algemene Ledenvergadering HC Oranje-Rood verplaatst

Nieuws afbeelding

16-11-2021 In verband met de geldende coronamaatregelen en onze voorkeur om een fysieke Algemene Ledenvergadering te houden, hebben wij besloten de ALV te verplaatsen naar 16 december om 20.30 uur. 
Lees verder

Waarschuwing: auto-inbrekers actief op parkeerterrein

Nieuws afbeelding

15-11-2021Zondag 14 november zijn er op het parkeerterrein van HC Oranje-Rood van 2 auto's de ruiten ingeslagen en informatiesystemen ontvreemd. Wij vragen iedereen zeer alert te zijn op verdachte situaties en vooral geen spullen zichtbaar in de auto achter te laten. 
Lees verder

Update Coronamaatregelen m.i.v. 13 november 18.00 uur

Nieuws afbeelding

13-11-2021
Vanaf 13 november 18.00 uur is er een aantal extra coronamaatregelen van kracht, Een aantal daarvan hebben direct impact op de hockeysport. Geheel volgens de richtlijnen van de overheid gelden dan ook komende 3 weken de volgende regels binnen onze club.  Geen publiek Er mag helaas geen publiek aanwezig zijn bij zowel wedstrijden als trainingen. Dit geldt voor alle
Lees verder

Sinterklaas bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

11-11-2021 Zaterdag 27 november komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Oranje-Rood. Tussen 08.45 uur en 11.30 uur maken zij een rondje langs de velden om een praatje te maken met onze jongste jeugd. Dan zal ook de prijswinnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt worden. De kleurplaten worden zaterdag 13 en 20 november uitgedeeld op de club en liggen ook bij de infobalie. Ze kunnen tot 26 november
Lees verder

Inschrijving Genneper Parken Loop 2022 geopend

Nieuws afbeelding

11-11-2021Hoe ga jij 2022 beginnen? Wandelend of rennend? Op 2 januari wordt de jaarlijkse Genneper Parken Loop georganiseerd en die staat weer helemaal in het teken van gezond en gezellig het nieuwe jaar inluiden. De hardloop- en wandelroutes voeren door de Genneper Parken en het terrein van de High Tech Campus. De loop biedt voor ieder wat wils. HC Oranje-Rood is sponsor van dit evenement
Lees verder

Parkeerdrukte Genneper Parken 8-28 november

Nieuws afbeelding

7-11-2021 Van maandag 8 tot en met zondag 28 november vindt de International Swimming League (ISL) in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion plaats. Het zwemstadion is drie weken lang het podium waar de wereldtop op het gebied van zwemmen de strijd met elkaar aan gaat. Het wordt druk rondom dit grote event. 
Lees verder

Waarschuwing: fietsendieven actief bij Oranje-rood

Nieuws afbeelding

6-11-2021Vrijdagavond 5 november zijn er tussen 20.00 en 23.00 uur twee fietsen gestolen uit de fietsenstalling. Beide fietsen stonden op slot. Kom je op de fiets naar Oranje-Rood, zet die dan bij voorkeur vast aan het rek en ben extra alert op verdachte situaties. 

Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

2-11-2021Het seizoen is in volle gang en de kist met gevonden voorwerpen is weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder

HC Oranje-Rood neemt afscheid van hoofdcoach Stefan Duyf

Nieuws afbeelding

26-10-2021 De samenwerking tussen HC Oranje-Rood en hoofdcoach Dames 1 Stefan Duyf is per direct beëindigd. Het bestuur van de club ziet zich genoodzaakt in te grijpen omdat het vaandelteam na 9 wedstrijden met slechts 3 punten onderaan op de ranglijst van de Hoofdklasse staat. Een nieuwe hoofdcoach moet het tij voor Dames 1 gaan keren.
Lees verder

Mooi initiatief van de commissie Sportiviteit & Respect.: de wedstrijdbegeleider

Nieuws afbeelding

21-10-2021Sinds een aantal jaren hebben we bij HC Oranje-Rood tijdens de thuiswedstrijden van onze E6- en E8-tallen en de D-jeugd een wedstrijdbegeleider naast het veld staan. Dit is een inittiatief van de commissie Sportiviteit & Respect met als doel om respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter te stimuleren en ongewenst gedrag op het veld en langs de lijn te voorkomen. 
Lees verder

100 jaar Oranje en Rood: jouw (oude) foto's zijn goud waard!

Nieuws afbeelding

3-10-2021Geef jij ons lustrumjaar nóg meer kleur? Stuur ons dan jouw (oude) foto's en filmpjes van dat onvergetelijke teamuitje, legendarisch optreden, waanzinnig toernooi, ultieme kampioensfeest, spectaculaire goal etc. en laat ons zien wat het clubleven voor jou zo leuk maakt. Dan maken wij daar weer iets moois van. 
Stuur jouw beeldmateriaal naar  [email protected]
Lees verder

We zetten een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'

15-9-2021Dit seizoen staat bij HC Oranje-Rood geheel in het teken van een bijzonder lustrum. Op donderdag 14 oktober gaan we dat lustrumjaar officieel openen. Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en stakeholders zetten we een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'.  En bij zo'n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een bijzonder logo...Lees verder