HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Fiets en/of wacht samen!!

Nieuws afbeelding

21-9-2022 We gaan alweer richting de herfst, dat betekent dat het steeds eerder donker wordt. 
Veel kinderen komen op de fiets naar de training, - super goed natuurlijk - maar moeten dus ook in het donker weer terug naar huis. Wij vinden het heel belangrijk dat jullie dit zo veilig mogelijk doen. Spreek dus af met je vrienden en fiets in groepjes. Een teamgenoot laat je toch niet alleen naar
Lees verder

Oranje-Rood staat voor hockeyen in een veilige omgeving

Nieuws afbeelding

21-9-2022 HC Oranje-Rood wil een hockeyclub zijn waar iedereen zich veilig voelt en plezier beleeft aan de hockeysport. Daarom vinden we het belangrijk om onaangename en ongewenste zaken (bijvoorbeeld pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie) binnen onze club te voorkomen en waar nodig bespreekbaar te maken.
Lees verder

Van de voorzitter: ‘We gaan weer beginnen!’

Nieuws afbeelding

2-9-2022  
Eenmaal terug van vakantie voelt het toch wel heel bijzonder om weer op onze club te zijn. Je hoort overal de hartelijke begroetingen, waarbij mooie vakantieverhalen worden gedeeld en verwachtingen voor het nieuwe seizoen worden uitgewisseld. Daarnaast zie en voel je dat onze club nooit stil zit. Ook niet in de vakantiemaanden. Achter de schermen hebben velen gewerkt aan de
Lees verder

Super leuk hockeykamp in de herfstvakantie!

Nieuws afbeelding

1-9-2022 Na het grote succes van onze hockeykampen in de zomervakantie, organiseren we ook in de herfstvakantie voor alle junioren van 8 t/m 14 jaar (leden en niet-leden) een tweedaags hockeykamp op HC Oranje-Rood!
Lees verder

Inschrijving Beukennootjestoernooi 2022 geopend

Nieuws afbeelding

30-8-2022 Op zaterdag 22 oktober vindt op HC Oranje Rood het traditionele Beukennootjestoernooi weer plaats, hét herfsttoernooi van Zuid Oost Brabant voor O8-teams, O9- en O10-teams. 


Lees verder

Speelschema's Dames 1 en Heren 1 seizoen 22-23

Nieuws afbeelding

24-8-2022Nog anderhalve week en dan gaat voor Heren 1 het nieuwe hoofdklasseseizoen beginnen. In verband met de live-uitzendingen van ViaPlay wordt er dit jaar niet alleen op zondag gespeeld, maar ook op zaterdag. De mannen van coach Jeroen Baart starten 4 september met een uitwedstrijd tegen promovendus Voordaan en spelen op zaterdag 10 september om 16.30 uur tegen Schaerwijde hun eerste thuiswedstrijd
Lees verder

CAN10 zoekt horecamanager voor onze club

Nieuws afbeelding

24-8-2022CAN10 Sporthoreca is op zoek naar iemand die als horecamanager bij HC Oranje-Rood een nieuw avontuur aan wilt gaan. Iets voor jou?  Klik dan hier voor meer informatie en solliciteer!
Lees verder

Pro League 2023 bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

23-8-2022Volgend jaar juni is HC Oranje-Rood gastheer van de FIH Pro League. Van 6 tot en met 11 juni 2023 worden er in het kader van deze internationale competitie elke dag 2 topwedstrijden gespeeld. Te gast in Eindhoven zijn - naast de Oranje mannen en vrouwen - de teams van Australië (m+v),  China (v)  en India (m). 


Lees verder