HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Vrijwilliger van de maand: Daniël Kofman

Nieuws afbeelding

27-10-2021 Deze maand zetten we onze vrijwilliger Daniël Kofman in het zonnetje. Daniël heeft zelf geen hockey-ervaring. Hij is begonnen als coach/trainer voor de jongste jeugd. Hij zegt dat je hiervoor echt geen hockey ervaring nodig hebt, je moet beschikken over een goede portie enthousiasme! Uiteindelijk is hij daarmee gestopt en is hij manager van het team van zijn dochter MA4 geworden. Ook is
Lees verder

HC Oranje-Rood neemt afscheid van hoofdcoach Stefan Duyf

Nieuws afbeelding

26-10-2021 De samenwerking tussen HC Oranje-Rood en hoofdcoach Dames 1 Stefan Duyf is per direct beëindigd. Het bestuur van de club ziet zich genoodzaakt in te grijpen omdat het vaandelteam na 9 wedstrijden met slechts 3 punten onderaan op de ranglijst van de Hoofdklasse staat. Een nieuwe hoofdcoach moet het tij voor Dames 1 gaan keren.
Lees verder

24 november Algemene Ledenvergadering HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

21-10-2021 Woensdag 24 november wordt om 20.30 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Ook deze keer staan er weer onderwerpen op de agenda waarover jij als lid kunt meepraten en meebeslissen. Alle leden van HC Oranje-Rood, alsook de ereleden en leden van verdienste van EMHC, MHC Oranje-Zwart en HC Oranje-Rood zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 
Lees verder

Mooi initiatief van de commissie Sportiviteit & Respect.: de wedstrijdbegeleider

Nieuws afbeelding

21-10-2021Sinds een aantal jaren hebben we bij HC Oranje-Rood tijdens de thuiswedstrijden van onze E6- en E8-tallen en de D-jeugd een wedstrijdbegeleider naast het veld staan. Dit is een inittiatief van de commissie Sportiviteit & Respect met als doel om respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter te stimuleren en ongewenst gedrag op het veld en langs de lijn te voorkomen. 
Lees verder

8 november Vrijwilligersborrel

Nieuws afbeelding

18-10-2021Graag nodigen wij al onze vrijwilligers uit voor een gezellige borrel op maandag 8 november 2021.  Na de vergadering van de divierse commissies, schenken wij in het clubhuis vanaf 21.00 uur een lekker drankje en zorgen we voor een lekker hapje. Graag tot 8 november! 
Lees verder

Lijncoördinator jongste jeugd gezocht

Nieuws afbeelding

6-10-2021De Jongste Jeugd commissie is op zoek naar een lijncoördinator voor onze F3- en E6-teams. Deze - super dankbare - taak vraagt gemiddeld 1 uur per week van jouw tijd. 
Wil je weten wat deze functie precies inhoudt? Klik dan hier voor een uitgebreide omschrijving.  Ben je meteen al enthousiast? Meld je dan aan via [email protected] 
Lees verder

Oranje-Rood gaat aan de slag met Taakie

Nieuws afbeelding

5-10-2021 Zonder vrijwilligers is er geen Oranje-Rood: sámen maken we de vereniging. Door onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers beter te leren kennen, weten we beter wie we voor welke taken kunnen vragen om een steentje bij te dragen. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!
Lees verder

Vrijwilliger van de maand: Flip Carolus

Nieuws afbeelding

4-10-2021 De vrijwilliger die wij deze maand in het zonnetje willen zetten is Flip Carolus (73 )uit Valkenswaard.
Lees verder

100 jaar Oranje en Rood: jouw (oude) foto's zijn goud waard!

Nieuws afbeelding

3-10-2021Geef jij ons lustrumjaar nóg meer kleur? Stuur ons dan jouw (oude) foto's en filmpjes van dat onvergetelijke teamuitje, legendarisch optreden, waanzinnig toernooi, ultieme kampioensfeest, spectaculaire goal etc. en laat ons zien wat het clubleven voor jou zo leuk maakt. Dan maken wij daar weer iets moois van. 
Stuur jouw beeldmateriaal naar  [email protected]
Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

3-10-2021Het seizoen is nog maar net begonnen en de kist met gevonden voorwerpen is al weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder

Geldende Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding

22-9-2021 Update per 25 september 2021
Per 25 september vervalt de anderhalve meter afstandregel. Publiek is welkom bij trainingen en wedstrijden. Alleen voor publiek bij Dames en Heren 1 geldt dat een coronatoegangsbewijs (CTB, QR-code) verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder.
 
Basisregels  
Lees verder

We zetten een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'

15-9-2021Dit seizoen staat bij HC Oranje-Rood geheel in het teken van een bijzonder lustrum. Op donderdag 14 oktober gaan we dat lustrumjaar officieel openen. Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en stakeholders zetten we een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'.  En bij zo'n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een bijzonder logo...Lees verder