HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Inschrijfformulier

Leuk dat je lid en/of vrijwilliger wil worden van HC Oranje-Rood . De met een * aangegeven velden zijn verplicht. De ingevoerde NAW- en andere gegevens worden conform onze Privacy Policy en de AVG behandeld.

Als geregistreerd lid of vrijwilliger val je, als onderdeel van het nieuwe KNHB bindingsmodel, met ingang van seizoen 2021/2022 automatisch onder het lidmaatschap (en bijbehorende regelgeving) van zowel HC Oranje-Rood als KNHB. Jouw gegevens worden hiervoor gedeeld met de KNHB.

Na het invullen van het inschrijfformulier klik je op "volgende stap" en daarna op "bevestigen" om het inschrijfformulier digitaal te versturen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. 

Voor onze Jongste Jeugd organiseren we speciale proeftrainingen. Ben je tussen de 4 en 10 jaar vul onderstaand inschrijfformulier in, selecteer 'proeflid jeugd' en wij nemen contact me je op !


 
   
Inschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  HC Oranje-Rood int de contributie bij voorkeur middels automatische incasso. De incasso geschiedt rond 27 augustus en bij termijnbetaling (4 termijnen) rond 27 augustus, september, oktober en november.

 
   
 
   
 
   
   
Overige informatie
   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
Vrijwilligerstaken
  HC Oranje-Rood is een vereniging die functioneert dankzij vrijwilligers. Naast het feit dat ouders of spelers worden ingedeeld voor verplichte ''rijbeurten'' en het fluiten van wedstrijden, rekenen we ook op een inzet bij de vrijwilligerstaken. Wij vragen u om hiernaast uw voorkeur aan te geven voor vrijwilligerstaken die u aanspreken.

 
   
   
   
 
Tenslotte
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.