Club Obligatie 2018

Mooie combi: u helpt mee aan een nieuw veld en ontvangt een fraaie rente.

HC Oranje-Rood gaat in de komende jaren haar velden verbeteren en we beginnen in 2018 met de toplaag van veld 6. Om dat te kunnen doen moeten we € 200.000,- investeren.

Wij hebben besloten daarvoor een obligatielening uit te schrijven. Het werkt als volgt:

·       U leent € 1.500,- aan HC Oranje-Rood voor 5 jaar

·       De aflossing, ieder jaar 20%, schenkt u aan HC Oranje-Rood

·       Omdat het een periodieke schenking is mag u de schenking aftrekken van uw belasting. Zo krijgt u al een deel van uw lening terug.

·       HC Oranje-Rood betaalt u 22% over het uitstaande bedrag

·       Na 5 jaar heeft u via de belasting en via HC Oranje-Rood € 1.612 ontvangen.
De belasting-teruggave is berekend op basis van 52%. Indien u valt in een lagere belastingschijf dan is de teruggave van de belasting lager en het netto rendement dus ook.

·       Een fraai rendement van 3%.

 

Voordeel voor HC Oranje-Rood: velden zijn 40% goedkoper

Omdat u een deel ontvangt van de belasting hoeft HC Oranje-Rood dit deel niet aan u terug te betalen. Hierdoor kunnen wij goedkoper velden aanleggen. Dit scheelt ons maar liefst 40% van de kosten van een veld. Op deze manier krijgt u niet alleen een fraai rendement maar zorgt u er ook voor dat we allemaal nog meer kunnen genieten van hockey.

 

U mag ons nog een extra handje helpen

Wij kunnen ons voorstellen dat u het idee van al onze leden op dat fraaie nieuwe kunstgras al genoeg beloning vindt en dat u genoegen wilt nemen met lagere rente. Wij bieden u de mogelijkheid om op het formulier aan te geven dat u akkoord gaat met 0% effectieve rente. Wij betalen u dan natuurlijk wel de inleg terug. Het lijkt misschien niet zoveel, maar als iedereen dat zou doen hebben we toch weer meer dan € 11.000 bespaard.


Wilt u meer informatie?

Download hier de volledige prospectus of mail naar [email protected].