HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Coachwissel bij Heren 1

Nieuws afbeelding

24-5-2022 Met ingang van het seizoen 22-23 vindt er binnen de staf van HC Oranje-Rood Heren 1 een wijziging plaats: Robert van der Horst (foto) en Jeroen Baart wisselen van functie. Dat betekent dat Jeroen Baart vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Heren 1 is en Robert van der Horst een ondersteunende rol heeft binnen de staf van Jeroen Baart.
Lees verder

De laatste wedstrijddagen; samen beleven!

Nieuws afbeelding

24-5-2022 Laatste wedstrijddagen; samen beleven!
Groot respect voor jullie Coaches en Managers!! Namens het bestuur, de Jongste Jeugd- én Jeugdcommissie willen we onze grote dank uitspreken naar alle coaches en managers, van de jongste teams tot aan onze A teams.
Lees verder

Dames 1 degradeert naar Promotieklasse

Nieuws afbeelding

23-5-2022De play-outs waren bloedstollend spannend, maar uiteindelijk trokken onze dames aan het kortste einde. De 3 wedstrijden tegen HC Tilburg eindigden na de reguliere speeltijd alledrie in een gelijke stand. Drie keer moesten shoot-outs de beslissing brengen. Gisteren deden de speelsters en keepster van HC Tilburg dat in de beslissende wedstrijd beter en zorgden zij ervoor dat HC Oranje-Rood het
Lees verder

Terugblik Algemene Ledenvergadering 16 mei

Nieuws afbeelding

23-5-2022 Op 16 mei 2022 heeft de Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. Hierin is uitgebreid ingegaan op het afgelopen seizoen en er werd ook vooruitgekeken naar het komende seizoen.    Missie en DNA De missie en het DNA van de club zijn verwoord in drie pijlers: Verbinding, Spelplezier en Groei. Deze hebben een duidelijke volgorde: Eerst verbinden met elkaar, daarna
Lees verder

Aangepaste openingstijden clubhuis

Nieuws afbeelding

19-5-2022 Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei is het clubhuis alleen geopend van 10.30-16.30 uur en 19.30-22.30 uur.
In verband met de op- en afbouw van het grote OET toernooi, zijn de 1e en 2e etage van ons clubhuis op vrijdag 3 juni en dinsdag 7 juni gesloten.


Lees verder

Uitstel van opzegging voor A-leeftijd

Nieuws afbeelding

17-5-2022Heb je A-leeftijd en weet je voor 1 juni nog niet waar je volgend jaar gaat studeren en of je dan lid kunt blijven van onze mooie club?  Dien dan vóór 1 juni een verzoek in bij de ledenadministratie voor uitstel van opzegging tot 15 augustus 2022. 
Lees verder

Suzette van der Merwe benoemd tot erelid

Nieuws afbeelding

17-5-2022Meer dan 10 jaar plande zij elke zaterdag zo'n 60(!) jeugdwedstrijden in op onze velden, zorgde ze ervoor dat al die wedstrijden ook gefloten werden en reageerde ze alert op alle - vaak onverwachte- mutaties. Een betere wedstrijdsecretaris voor de zaterdag kon onze club zich niet wensen en daarom is Suzette van der Merwe bij haar afscheid tijdens de ALV van 16 mei benoemd tot erelid van HC
Lees verder

Van de voorzitter: 'Een mooi slot van ons lustrumjaar'

Nieuws afbeelding

12-5-2022 Nog maar twee maanden. Dan zit dit seizoen er alweer op. Nu het slot nadert, neig ik ernaar terug te blikken, maar dat doe ik bewust niet. Ik kijk dit keer liever vooruit. Wie te veel terugblikt, riskeert de mooie dingen die in het verschiet liggen over het hoofd te zien. Zonde!
Lees verder

Lidmaatschap opzeggen vóór 1 juni

Nieuws afbeelding

10-5-2022Heb jij besloten om volgend seizoen niet meer bij HC Oranje-Rood te hockeyen? Stuur dan vóór 1 juni 2022 een mail naar [email protected] om je lidmaatschap te beëindigen. 
Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

9-5-2022Het seizoen is in volle gang en de kist met gevonden voorwerpen is weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder

Veiling HC Oranje-Rood Dinnerparty 2022 levert 8000 euro op voor Oekraïne

Nieuws afbeelding

8-5-2022Op 23 april was de jaarlijkse HC Oranje-Rood Dinnerparty. Het was een TOP avond in een sfeervolle spiegeltent op veld 5 met gezellige mensen, heerlijk eten en drinken, entertainment en niet te vergeten een geweldige veiling. Die leverde wederom een fantastisch bedrag op voor onze tophockey-organisatie waarvan € 8.000 direct gedoneerd is aan Giro 555. Dank aan iedereen die hieraan heeft
Lees verder

25 en 26 juni spectaculair slotweekend 100 jaar Oranje en Rood

Nieuws afbeelding

2-5-2022 Het 100-jarig lustrum gaan we afsluiten met een spectaculair slotweekend 25 en 26 juni.
 
Lees verder

Nog meer versterking voor Heren 1: Sam Lane heeft getekend

Nieuws afbeelding

26-4-2022 De Nieuw-Zeelandse hockey-international Sam Lane speelt vanaf volgend seizoen bij HC Oranje-Rood. De  veelzijdige aanvaller, die deze week 25 jaar wordt, heeft getekend voor 2 seizoenen in Eindhoven.


Lees verder

Feige Brink nieuwe Vertrouwenscontactpersoon bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

17-2-2022 Even voorstellen. Per 1 februari 2022 ben ik door het bestuur aangesteld als de nieuwe vertrouwenscontactpersoon van de club. Ik neem daarbij het stokje over van Natasja de Louwere. Hieronder zal ik mijn rol verder toelichten.
Lees verder