HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Update Coronamaatregelen m.i.v. 13 november 18.00 uur

Nieuws afbeelding 13-11-2021

Vanaf 13 november 18.00 uur is er een aantal extra coronamaatregelen van kracht, Een aantal daarvan hebben direct impact op de hockeysport. Geheel volgens de richtlijnen van de overheid gelden dan ook komende 3 weken de volgende regels binnen onze club. 
  • Geen publiek
Er mag helaas geen publiek aanwezig zijn bij zowel wedstrijden als trainingen. Dit geldt voor alle wedstrijden, inclusief die van Heren 1 en Dames 1. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (uitspelende teams) en verenigingsfunctionarissen. 
  • Vaste zitplaatsen 
In het clubhuis en op het terras geldt naast de huidige maatregel van het Coronatoegangsbewijs (18+) en ID ook een vaste zitplaats.

  • Sluitingstijd horeca/clubhuis
De horeca in ons clubhuis zal vanaf 20.00 dicht zijn. Dat betekent dat na die tijd alleen de begane grond (keepersmaterialen, toiletten, lockers, EHBO/kleedkamer 1) via de zij-ingang te bereiken zijn. 15 minuten na de laatste training gaan zowel het clubhuis als het keepershok dicht en wordt het alarm aangezet. 


Daarnaast geldt voor alle commissie van HC Oranje-Rood commissies: zoveel mogelijk online vergaderen.Zie verder hieronder de nog steeds geldende maatregelen die in een eerdere fase al waren aangekondigd.

Iedereen van 18 jaar of ouder zijn persoonlijke coronatoegangsbewijs (CTB) en ID bewijs bij zich hebben om tot ons clubhuis (incl. aangrenzende terras en tribune) toegelaten te worden. Dit geldt voor alle dagen van de week. 

Personen die met een functie op die plaatsen aanwezig moeten zijn, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. 

Houd je ook altijd aan de Basismaatregelen:
•  Houd 1,5 meter afstand tot elkaar
•  Was je handen regelmatig
•  Schud geen handen
•  Bij klachten: blijf thuis en laat je testen