HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Opstart (jongste) jeugd seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding 12-9-2022
Beste (jongste) jeugdspelers en ouders,

Namens bestuur jeugd en ons technisch team hopen wij dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en zin heeft om weer lekker met z’n allen te gaan hockeyen. Wij zijn achter de schermen in ieder geval hard aan het werk om het seizoen weer te laten beginnen.

Er is tevens een kleine wijziging aan de trainersorganisatie doorgevoerd. Zowel voor de jongste jeugd trainers als de junior trainers lopen er vanaf dit seizoen trainerscoördinatoren rond op de velden tijdens de trainingen. Zij zullen de trainers gaan begeleiden en ondersteunen in hun opleiding. Alle coördinatoren zijn zelf ook trainers en willen hun kunde en kennis graag delen en overdragen. De trainerscoördinatoren vallen weer onder een trainerscoördinator senior. Deze ondersteunt en begeleidt de groep.

Hiermee willen wij weer een extra stap maken in de opleiding en begeleiding van onze trainers. Wij zijn van mening dat het leren hockeyen op een goede, leuke en verantwoordelijke manier de basis is van het spel en dat hiermee onze spelers nog meer plezier krijgen in het hockeyen.

Naast de trainerscoördinatoren moeten we natuurlijk ook trainers hebben die onze teams training gaan geven. We zijn er trots op dat we toch al veel kundige trainers hebben en dat we die weer kunnen gaan inzetten. Het liefste zouden we dan ook alles rond hebben voor dat de 1ste trainingsronde begint maar de ervaring heeft ons geleerd dat dat helaas een utopie is. Ons schema is klaar alleen weten nog niet alle trainers precies wanneer ze kunnen, dit heeft oa te maken met het krijgen van het rooster van school wat vaak pas in een later stadium gebeurt. Op het moment dat we de info van de trainer binnen krijgen wordt deze ook meteen bij een team gezet. We vragen dus nog even wat geduld aan de teams die nog geen trainer hebben. Er wordt echt alles aan gedaan om dat zo snel als mogelijk in te vullen.

Daarnaast zijn de maandagavond en de vrijdagmiddag standaard dagen die ook moeilijk in te vullen zijn. Mochten er nu trainers zijn die juist wel op die dagen kunnen en het leuk vinden om een team te trainen neem dan aub contact op met onze technische verantwoordelijke Bram van Rijn, [email protected] Ook andere trainers die het nog leuk vinden om een team te trainen graag een berichtje naar Bram.

Rest ons nog iedereen een geweldig hockeyseizoen te wensen. Vooral met elkaar
hebben wij er alle vertrouwen in!!

Met sportieve groeten,
Birgit en Wouter; Bestuur jeugd
Thijs, Bram en Francis, Technisch Team