HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Dames 1 selectie klaar voor nieuw seizoen

Nieuws afbeelding 15-7-2022
De selectie van Dames 1 voor het seizoen 22-23 is rond!  Het dames vaandelteam komt volgend seizoen in de Promotieklasse uit met een mooie mix van speelsters uit de selectie van het afgelopen seizoen, een aantal nieuwe gezichten die overkomen van andere clubs en een aantal jeugdtalenten die vanuit de eigen jeugd doorstromen.

De volledige selectie van HC Oranje-Rood Dames 1 seizoen ‘22/’23 ziet er als volgt uit:

Kim Hendrix, Vivienne Peters, Carmen Victoria, Thirsa Kho, Lisa Scheerlinck, Janneke van de Venne, Floor Hoogers  ( allen selectie Dames 1 seizoen 21-22)

Sara Puglisi (It) (HC Laren), Madelief de Beer (HC QZ), Babs van Hest (Were Di/jeugdspeelster Oranje-Rood), Vera Beukers (K) (HC Tilburg), Juul van der Velden (Were Di/ oud-speelster Oranje-Rood dames 1), Sophie van Grimbergen ( HC Tilburg), Hope Ralph (NZ) (ABC Hockey, Auckland (NZ), Brechje Scheepers (HC Den Bosch).

Veerle den Hoed, Sam Raaijmakers (K), Charlotte Schrijvers, Guusje Moes (allen eigen jeugd)

Hoofdcoach Rob Haantjes, die zijn staf uitgebreid zag worden met de ervaren oud-speelster Daphne van der Velden, heeft er zin in: "Ik ben blij dat de selectie rond is. Ik zie een gretige groep die honger heeft naar hockey. De bereidheid om stappen te willen maken is erg groot. En als wij die gretigheid gaan uitstralen, weet ik zeker dat er zowel op het veld als op de tribune weer volop beleving zal zijn. Daarnaast gaan we ook nog een aantal talenten uit MA1 mee laten trainen..Talentontwikkeling zit in ons club DNA.”