HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Zaalclinic Dames 1 is bijna vol

26-12-2016 Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen! Heb jij je al opgegeven voor de zaalclinic van onze eigen Dames1? We hebben nog een paar plekjes over, dus meld je snel aan via [email protected]
Lees verder

Zaterdag 26 november sinterklaasfeest op de club!

Nieuws afbeelding

17-11-2016Voor onze spelers van de jongste jeugd is de spannendste tijd van het jaar weer aangebroken. Voor even maakt hockey plaats voor echt belangrijke zaken, namelijk bijvoorbeeld de vraag: "Wat krijg ik in mijn schoen? 
Lees verder

Spelregelavond Jongste Jeugd goed bezocht!

Nieuws afbeelding

18-10-2016 Afgelopen woensdag 12 oktober heeft de Jongste Jeugd commissie een spelregelavond georganiseerd voor coaches en ouders. De presentatie staat on-line: log in op de website, ga naar club, documente, jongste jeugd, presentatie spelregels jj. Er was discussie over "waar wordt de lange corner genomen" en "het inslaan van de bal aan de zijlijn als de bal in het doelgebied over de zijlijn gaat".
Lees verder

12 oktober Spelbegeleiders voorlichting Jongste Jeugd

4-10-2016Bij elke thuiswedstrijd moeten ouders van het thuisspelende team 'fluiten' in de rol van spelbegeleider. Voor sommige ouders is dit nieuw, andere ouders vragen zich af wat de regels precies zijn. 
Lees verder

Download nu de HC Oranje-Rood app

Nieuws afbeelding

23-3-2015Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de fusie van EMHC en MHC Oranje-Zwart? Dat kan met de HC Oranje-Rood smartphone applicatie.

Download de app nu voor iOS en Android.Lees verder

MC3 kampioen!

Nieuws afbeelding

29-5-2017MC3 won vorige week met 4-2 van hun rivalen uit Hilvarenbeek. Afgelopen zaterdag moesten ze minimaal 1 punt halen tegen Best, de nr 3. Het werd 0-6 in Best dus 3 punten binnen! Met 6 punten los: Kampioen!
Lees verder