HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Teleurstelling na verlies EHL finale

5-6-2017 Helaas, het is onze mannen gisteren niet gelukt de EHL Cup mee naar Eindhoven te nemen. Er is gestreden tot de laatste spannende minuut  met daarin zelfs nog drie strafcorners voor OR, maar de winst ging met 3-2 naar Rot Weiss Koln.
Bekijk hier het interview dat aanvoerder Robert van der Horst gaf aan Hockey.nl

Lees verder

Nog plaatsen vrij in 2e bus naar finale EHL

Nieuws afbeelding

4-6-2017 Matchday! Vanmiddag om 15.30 uur spelen onze mannen de finale EHL.     De eerste bus zit vol, maar er gaat nog een  tweede bus en eventueel een derde bus. Vertrek is om 11.30  uur vanaf parkeerplaats bij Van der Valk. Je kunt je nu nog aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan [email protected] met jouw naam en telefoonnummer. Kosten zijn 5
Lees verder

Heren 1 in finale EHL tegen Rot Weiss Koln

Nieuws afbeelding

4-6-2017Vanmiddag om 15.30 uur speelt Heren 1 de finale van de EHL!! In Brasschaat gaan zij de strijd om de Europese titel aan met Rot Weiss Köln. Zoals het er nu naar uitziet zal de lange zijde van de tribune achter de dug-outs van compleet oranje en rood kleuren. Dat zal onze heren weer een enorme boost geven! Stap dus snel in je auto, kom ook naar Brasschaat en help onze mannen die Cup mee naar
Lees verder

Heren 1 op weg naar EHL Final 4

3-6-2017Vandaag speelt Heren 1 de halve finale van de EHL. Om 15.30 uur treden zij aan tegen het Engelse Wimbledon. Gisterenmiddag vertrokken de heren naar het Belgische Brasschaat in maar liefst 9 Mercedessen die speciaal voor deze gelegenheid door sponsor ASV ter beschikking waren gesteld. De unieke belettering van de wagens spreekt voor zich. Meezingen mag!!  
Lees verder

Nog twee dagen...

Nieuws afbeelding

1-6-2017 Nog twee dagen en dan: EHL Final met ook onze heren!
Daar wil je bij zijn, in Brasschaat! Dus koop je tickets via:
http://ehlhockey.tv/tickets/

Lees verder

Dinsdag 30 mei oefenwedstrijd

Nieuws afbeelding

29-5-2017 Nog 5 dagen en dan speelt Heren 1 in de finale van de EHL bij KHC Dragons (Brasschaat).
Dinsdag 30 mei staat de laatste voorbereidende oefenwedstrijd van Heren 1 tegen een mix van JA1- en oud-Heren 1- spelers op het programma.
Nog geen ticket voor het aankomende weekend? Deze koop je eenvoudig via:

Lees verder

EHL FINAL 4 - nog 10 dagen

Nieuws afbeelding

24-5-2017 Aankomend Pinksterweekend (3 & 4 juni)  speelt Heren 1 in de finale van de EHL, seizoen 16/17, bij KHC Dragons (Brasschaat).
Tickets koop je eenvoudig via:
http://ehlhockey.tv/tickets/

Lees verder

Ook met de bus naar Brasschaat?

Nieuws afbeelding

23-5-2017Beste Oranje-Rood fans,
 
In het pinksterweekend staat de EHL Final 4 op het programma. Graag willen wij er in Brasschaat net zo’n groot feest van maken als dat het hier was tijdens Pasen, daarom hebben wij een bus geregeld voor zowel zaterdag als zondag.
 
Lees verder

FINALE EHL 3 & 4 juni

Nieuws afbeelding

20-5-2017 Aankomend Pinksterweekend speelt Heren 1 in de finale van de EHL, seizoen 16/17, bij KHC Dragons (Brasschaat).
Tickets koop je eenvoudig via:
http://ehlhockey.tv/tickets/

Lees verder

EHL Hockeypark voor maandag uitverkocht

Nieuws afbeelding

17-4-2017Er zijn voor vandaag geen kaarten voor het EHL Hockeypark meer beschikbaar. Wil je de wedstrijd tussen HC Oranje-Rood en Atletic Terrassa toch niet missen? Kijk dan vanaf 15.20 uur naar live registratie van de NOS op NPO1 of naar de livestream op ehlhockey.tv
Lees verder

EHL Hockeypark Journaal #4

17-4-2017Tijdens de EHL maakt OranjeRoodTV dagelijks een mooie impressie van alles wat er op het EHL Hockeypark is gebeurd. Kijk hier naar dag 4.
Lees verder

EHL Hockeypark Journaal #3

17-4-2017Tijdens de EHL maakt OranjeRoodTV dagelijks een mooie impressie van alles wat er op het EHL Hockeypark gebeurd is. Kijk hier naar dag 3.
Lees verder

HC Oranje-Rood naar halve finale!

Nieuws afbeelding

17-4-2017HC Oranje-Rood heeft de kwartfinale van de EHL overtuigend gewonnen van Atletic Terrassa. In een prachtige wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door goals van Mink en Bob. Volgende halte is de halve finale tegen het Engelse Wimbledon. Plaats van handeling is de thuisbasis van de Dragons in Brasschaat op zaterdag 3 juni (Pinksteren). Wil je daar ook bij zijn? De kaartverkoop voor het finaleweekend is a
Lees verder

EHL Hockeypark Journaal #2

16-4-2017Tijdens de EHL maakt OranjeRoodTV dagelijks een mooie impressie van alles wat er op het EHL Hockeypark is gebeurd. Kijk hier naar dag 2.
Lees verder

HC Oranje-Rood wint van Amsterdam. Maandag 17 april kwartfinale.

Nieuws afbeelding

15-4-2017In een bloedstollende wedstrijd heeft HC Oranje-Rood gewonnen van Amsterdam. Daarmee heeft Heren 1 zich geplaatst voor de kwartfinale van de EHL. Die wordt maandag 17 april om 15.30 uur gespeeld. Tegenstander is het Spaanse Atletic Terrassa. Kom onze mannen aanmoedigen en schreeuw ze naar die halve finale! Tickets zijn verkrijgbaar via ehlhockey.tv.
Lees verder

EHL Hockeypark Journaal #1

15-4-2017Tijdens de EHL maakt OranjeRoodTV dagelijks een mooie impressie van alles wat er op het EHL Hockeypark is gebeurd. Kijk hier naar dag 1.
Lees verder

EHL Line-up KO8 zondag 16 april bekend

Nieuws afbeelding

14-4-2017De eerste dag van de KO16 is voorbij. Vier teams hebben zich al gekwalificeerd voor de kwartfinale die zij zondag 16 april gaan spelen. De supporters van de Dragons (foto) kunnen zich weer opladen voor een fantastische hockeydag. Het programma voor zondag ziet er als volgt uit:
12.15 uur KHC Dragons - Racing Club de France 14.30 uur Real Club de Polo - Rot-Weiss Köln
Lees verder

EHL Hockeypark:Blijf op de hoogte en deel het met je vrienden

Nieuws afbeelding

14-4-2017 We zijn begonnen!! Het EHL Hockeypark is geopend en de eerste wedstrijd is begonnen. Blijf op de hoogte van alles wat er tijdens de EHL gebeurt en deel dit met je vrienden!  Op http://ehlhockey.tv kun je alle wedstrijden volgen via de livestream.
Lees verder

Extra info m.b.t. EHL Hockey Clinic zaterdag 15 april

Nieuws afbeelding

14-4-2017Zonder geldig toegangsbewijs tot het EHL Hockeypark voor zaterdag 15 april is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de EHL Hockey Clinic van Rob Reckers. Heb je al wel een ticket, maar heb je je nog niet ingeschreven voor die clinic, dan kan dat alsnog door een mail te sturen naar [email protected] Daar kun je je ook nog aanmelden voor de clinics van zondag en
Lees verder

EHL tickets zaterdag 15 april uitverkocht

Nieuws afbeelding

13-4-2017De kaarten voor de EHL wedstrijden van zaterdag 15 april zijn uitverkocht. Maar je hoeft het EHL spektakel niet te missen, want voor de andere 3 dagen zijn er nog tickets beschikbaar. Die kun je nu online kopen of op de dag zelf - als het nog niet uitverkocht is -  aan de kassa.
Lees verder

Nieuwe Oranje-Rood sjaal nú te koop!

Nieuws afbeelding

13-4-2017De onbetwiste 'must have' voor elke fan van HC Oranje-Rood: de nieuwe supporter sjaal. Vanaf vrijdag 14 april exclusief te koop op het EHL Hockeypark voor € 10.  Die moet je hebben!
Lees verder

Video-impressie EHL Hockeypark: Wij zijn er klaar voor! (full screen)

13-4-2017Oranje-rood is klaar voor de Euro Hockey League. Ons complex is omgetoverd tot een waar hockeyparadijs, waar duizenden toeschouwers dit Paasweekend kunnen genieten van absoluut tophockey: de 16 beste teams van Europa -waar onder HC Oranje-Rood- strijden om vier plaatsen in de halve finales van de EHL. OranjeRoodTV keek rond en zag dat het er allemaal gelikt uitziet!


Lees verder

Bereikbaarheid EHL Hockeypark 14-17 april

Nieuws afbeelding

12-4-2017 Tijdens de EHL (14-17 april) wordt er op de Genneper Parken een enorm drukte van bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Om alle verkeersstromen in goede banen te leiden, wordt er een aantal aanpassingen aan de routing gedaan.  Daarnaast worden onze leden en inwoners van Eindhoven gevraagd zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Voor bezoekers die met eigen
Lees verder

Thomas Briels en Sander Baart terug in Eindhoven

Nieuws afbeelding

11-4-2017 Wie vrijdagmiddag naar het EHL Hockeypark komt, kan twee oudgedienden van onze club weer in actie zien. Om 15.00 uur speelt eerst Sander Baart met zijn Real Club de Polo uit Barcelona tegen WKS Grunwald Poznan. Om 17.15 uur zal Thomas Briels weer op ons hoofdveld schitteren. Hij gaat met zijn club KHC Dragons in een Belgisch onderonsje met Royal Racing Club de Bruxelles spelen om een plaats in
Lees verder

Eindhoven raakt in de ban van de EHL

Nieuws afbeelding

10-4-2017 Met nog een week te gaan tot de opening van het EHL toernooi bij HC Oranje-Rood, begint Eindhoven al aardig in de ban van dit evenement te raken. Een mooi artikel in het Eindhovens Dagblad, opvallende aankondigingen op de grote led-schermen langs alle invalswegen en natuurlijk de geweldige banieren langs de binnenring. Eindhoven is er helemaal klaar voor!
Lees verder

Chauffeurs gezocht voor EHL

Nieuws afbeelding

10-4-2017 Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers/chauffeurs die de officials van de EHL willen rijden naar Eindhoven Airport op maandag 17 april tussen 17.00 en 19.30 uur.
Heb je interesse, meld je dan aan bij [email protected]

Lees verder

Alarm tent veld 8

Nieuws afbeelding

10-4-2017Let op 
De grote tent op veld 8 niet betreden, hier zit namelijk een stil alarm op. Elk alarm levert een boete op.


Lees verder

EHL Hockey Clinics aanzienlijk goedkoper dankzij sponsor

Nieuws afbeelding

4-4-2017 Gunneman Sports is exclusieve sponsor geworden van de EHL Hockey Clinics. Daardoor hebben we de deelnamekosten per kind aanzienlijk kunnen verlagen. De totale kosten voor de clinic bedragen nu € 75. Die prijs is inclusief een training van een tophockeyer (Rob Reckers, Loïck Luypaert of Blake Govers), het bekijken en analyseren van een EHL topwedstrijd, een dagkaart voor het EHL Hockeypark,
Lees verder